Любопитно

Петя Маринова – новото лице на родната пиано бар сцена

Младата великотърновска певица Петя Маринова ще направи своя официален дебют на пиано бар сцената у нас.

Талантливата изпълнителка е най-новото попълнение в екипа на популярния търновски музикант Петко Савов и дава сериозна заявка да се превърне в любимка на почитателите на нощния клубен живот.

Нейните премиерни участия ще се състоят в самото началото на следващия месец, в един от популярните търновски лайв клубове.

Точните дати на вечерните й концерти са 2-ри и 3-ти юли. Петя Маринова ще излезе на сцената, заедно с младия изпълнител Стефан Стоев, а аранжиментите и съпроводът ще са дело на Савов.

Организаторите на събитието обещават горещо парти, изпълнено с много любима музика и емоции.

Петя Маринова е родом от Велико Търново. Завършила е „Музикална педагогика“ във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, а тази година предстои да се дипломира и като магистър по „Поп и джаз музика“ в Нов Български Университет.

Харизматичната изпълнителка няколко сезона е била част от състава на музикално – драматичен театър „Константин Кисимов“, където участва в различни мюзикъли, оперети и класически концерти. През 2018 година напуска състава на Търновската оперета и започва да се занимава с поп и джаз изкуство.

Певицата обещава много участия и изненади, а Савов допълва, че младата поп дива ще бъде сред редовно гостуващите изпълнители в клуба.