Образование

ПГСАГ „Ангел Попов“ с инициативи в кампанията „Мисля за моето бъдеще“

В рамките на организираната от Регионалното управление на образованието във Велико Търново кампания за кариерно ориентиране на учениците под надслов „Мисля за моето бъдеще“, в ПГСАГ „Ангел Попов“ се организираха изложби на ученически проекти, свързани с различни професии.

9-ти май посрещна всички ученици с изложба на рисунки и макети, изработени от ученици от специалност „Интериорен дизайн“. Тя представя темите и проектите, изготвени от различните випуски през учебната година. Страхотно обзавеждане, етюди, цветни вдъхновения и компютърни рисунки ще приветстват всеки посетител на гимназията до 12-ти май.

В централното фоайе на гимназията са изложени икебани, изработени от ученици от специалност „Парково строителство и озеленяване“. Цветя, зеленина, идеи и чувство за естетика са основни акценти в изложбата. Учениците са се погрижили техните флорални произведения да са свежи до края на седмицата.

На централния екран е представена фотоизложба на тема „Избрани моменти от учебната практика по геодезия“. Кадри от миналото и настоящето на практическото обучение на геодезистите радват със запечатани работни моменти.