Образование

ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ подари спортен празник на всички свои ученици

ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ във Велико Търново подари спортен празник на всички свои ученици.
За прекрасното настроение на участниците се погрижиха професионалните инструктори на Спортувам инфо, както и практиканти по проект „Студентски практики“, предлагайки разнообразни активности на открито.
Събитието започна с танци под атрактивното ръководство на DJ Brendo. Фолклорни ритми стоплиха сърцата на учениците и учителите, които се включиха в най-дългото хоро в парк „Дружба“.
Най-малките участници в празника се забавляваха под зоркото око на инструкторите от Спортувам инфо в специална Детска зона, като за тях имаше подготвени редица интересни активности. По-големите демонстрираха скорост, управлявайки майсторски предоставените им скутери и ролери. Ученици и учители участваха в турнири по волейбол, футбол, хокей, народна топка и парков тенис.
За творческата изява на участниците беше обособена Арт Зона, в която всеки имаше възможност да сътвори свое уникално произведение на изкуството.
За да бъде празникът наистина незабравим, имаше още една причина – спортът, който обедини слънчевото време, грейналите усмивки и финалът на учебната година.