Денят

Нови дарители за Никол

И фризьорката Мирослава Петкова от Велико Търново се включва в благотворителната кампания за 14-годишната Никол Георгиева, която страда от коварното заболяване Сарком на Юинг. Всеки, който желае, може да си закупи от салона й картичка за Св. Валентин. Тя струва 2 лева, а към всяка закупена Мира ще добавя по лев.

„Това е един хубав начин да кажете „Обичам те“, „Благодаря“ или“ Честит рожден ден “ на човека до вас. Подарете картичка и дарете надежда на Никол”, призовава дамата. Тя дари за каузата на Никол и парите от кутията на Йоанка, която беше в салона й – 158,58 лв.

Към кампания на Мира в помощ на 14-годишното момиче се включва и нейна приятелка масажистка, която също предлага картички за св. Валентин в салона си и също ще добавя от себе сума към всяка закупена.

„Всяко левче ни приближава все по-близо до целта. Не бъдете безразлични. Нека направим едно дете и близките му щастливи. Нека чрез делата си научим децата си да бъдат съпричастни към другите хора”, призоват и организиралите преди дни благотворителен базар за Никол.

Кремена Крумова – Попова