Култура

Ники Илиев, Орлин Павлов и Саня Борисова представят филма „Нокаут” във Велико Търново

Най-новият филм на Ники Илиев „Нокаут” ще бъде представен на Йордановден, 6 януари, във Велико Търново, от част от екипа на лентата. В 13 часа в кино „Палас” почитателите на българското кино ще могат да гледат филма заедно с режисьора Ники Илиев и актьорите Саня Борисова-Илиева и Орлин Павлов. Творците ще споделят емоциите си по време на снимките и вече завършената продукция след прожекцията. Тогава зрителите ще имат възможността да вземат автографи от актьорите, както и да се снимат с тях, уточняват от кино „Палас”.

„Нокаут” разказва за новите професионални търсения на бившия ММА шампион Арън, в чиято роля ще се превъплъти познатият ни от криминалния сериал „От местопрестъплението” актьор Гари Дърден. Той решава да се реализира на музикалната сцена, след като е обявен за психически нестабилен. След свое клубно участие в Ню Йорк, той се запознава с българската емигрантка Жана (Саня Борисова-Илиева). Двамата започват романтична, но комична връзка, в която дейно участие има братът на Жана – Боби (Орлин Павлов).

Филмът „Нокаут“ е отличен през 2016 г. с награда за пълнометражен сценарий в Лос Анджелис, САЩ. В него участват още: Диана Любенова, Башар Рахал, Христо Гърбов, Александър Кадиев и др.