Икономика Образование

Националното турне „Пътят на предприемача” пристига във Велико Търново

Националното турне на София Тех Парк и Junior Achievement Bulgaria – „Пътят на предприемача” пристига във Велико Търново на 12 април от 16 ч.

В зала “500” в сградата на Областна администрация присъстващите ще научат за образователните курсове, инициативи и инкубационни програми, насочени към предприемачески, студенти, ученици и хора с идеи за бизнес. Ще имат възможност и да задават своите въпроси на експертите от София Тех Парк и Junior Achievement Bulgaria.

На информационна сесия по време на събитието ще могат да научат повече и за предимствата и услугите, които Enterprise Europe Network предлага за бизнеса.

Националното турне на София Тех Парк и Junior Achievement Bulgaria- “Пътят на предприемача” ще се проведе в 13 града в страната от 8 до 20 април. При срещите двете организации ще представят новите си проекти и услуги в подкрепа на бизнеса и развитието на иновациите. Поредицата от събития ще са в Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Шумен, Русе, Велико Търново, Свищов, Плевен, Габрово, Враца, Монтана, Видин.

Партньор на инициативата в града е Областна администрация Велико Търново.

Събитието е с предварителна регистрация: https://forms.gle/APdU9qbwDHZaQpVH9