Политика

Народни представители от БСП обсъждат „Визия за България“ с граждани от Велико Търново

На 19.09.2018г. (сряда) народните представители от ПГ на „БСП за България“ ще обсъдят „Визия за България“ с граждани от област Велико Търново.

От 14:00 часа депутатите от левицата Георги Гьоков, Милко Недялко, Валентина Найденова и Александър Паунов ще се срещнат с обществеността в гр. Велико Търново, в Клуб на пенсионера и инвалида на ул. „Краков“  8А.

В 16:00 часа в Пленарната зала на общината, в гр. Елена, депутатите Таско Ерменков, Александър Симов, Денчо Бояджиев и Георги Андреев ще се срещнат с граждани.

От 17:00 часа в Лекционната зала на читалището в гр.Павликени ще се проведе среща с народните представители Петър Кънев, проф. Светла Бъчварова, проф. Георги Михайлов, Димитър Стоянов и Радослав Стойчев.

В 17:30 часа, в Младежкия дом на гр. Горна Оряховица зам.-председателят на ПГ на левицата Георги Свиленски и народните предсатвители Анелия Клисарова, Кольо Милев, Иван Ченчев и Явор Божанков ще обсъдят „Визия за България“ с обществеността.

От 17:30 часа в Конферентната зала на Историческия музей в гр. Полски Тръмбеш зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Антон Кутев и депутатите Веска Ненчева, Стефан Бурджев и Димитър Георгиев ще се срещнат с граждани.

В 17:30 часа, в залата на общинския съвет в гр. Лясковец, секретарят на ПГ на левицата Кристиан Вигенин и депутатите Славчо Велков, Георги Стоилов и Иван Иванов ще се срещнат с обществеността.

От 17:30 часа в малкия салон на читалището в гр. Златарица ще се проведе среща с депутатите Кристина Сидорова, Йордан Младенов и Виолета Желева.

В 17:30 часа в Клуба на пенсионера в гр. Стражица ще се проведе среща с народните представители  Дора Янкова, Стоян Мирчев, Донка Симеонова и Даниел Йорданов.

В 18:00 часа, в гр. Велико Търново, председателят на БСП Корнелия Нинова,  зам.-председателите на ПГ на левицата Крум Зарков и Весела Лечева, секретарят на групата Ирена Анастасова и народните представители Валентин Ламбев и Георги Йорданов ще обсъдят „Визия за България“ с граждани в Интерхотел Велико Търново, зала „Преслав“.

От 18:00 часа в клуба на БСП в гр. Килифарево ще се проведе среща на зам.-председателя на ПГ на „БСП за България“ Христо Проданов и народните представители Лало Кирилов, Николай Цонков и Димитър Данчев с граждани.

В 18:00 часа, в Зала 1, в сградата на общината в  гр. Свищов ще се състои среща с народните представители Валери Жаблянов, Красимир Янков, Филип Попов, Нона Йотова и Иван Иванов.