Политика

Народният представител Станислава Стоянова: Правят се опити да се омаловажи успешната работа на правителството

Фалшивите новини, вотът на недоверие, протестите за Пирин, годишният отчет на президента са опити да се омаловажи успешната работа на правителството и да се попречи тя да бъде на преден план в медиите и във фокуса на обществеността. Това каза народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова по време на среща със свищовски младежи.

На срещата присъства общинският клубен ръководител на МГЕРБ – Свищов Димитър Димитров, а също лидерът на ГЕРБ в дунавската община и председател на местния парламент д-р Кристиян Кирилов.

Поредните целенасочени атаки срещу управлението налагат активизиране на свободно мислещите и демократично настроени млади хора, единодушни бяха народният представител и присъстващите. „Именно младежите са тези, които успешно могат да популяризират постигнатите успехи и добрите политики, както в социалните мрежи, така и при ежедневните си срещи“, изрази мнение Станислава Стоянова.

Заедно с младите хора тя обсъди приоритетите и предизвикателствата пред страната ни по време на председателството на Съвета на ЕС.  Народният представител изтъкна, че благодарение усилията на премиера Бойко Борисов и политиката на правителството, България има шанс да се утвърди не само като добро място за бизнес и туризъм, но и като център и водещ фактор за стабилността на Западните Балкани.

За активната роля на представителите на МГЕРБ в обществения и политически живот говориха още участниците в срещата. Общинският лидер на ГЕРБ д-р Кристиян Кирилов бе категоричен, че най-голямата партия предоставя и най-големи възможности на младите хора да се развиват, а в кандидатските листи младежките организации винаги са достойно представени. „Всеки от вас е потенциален участник в изборите и на вас разчитаме, за да може ГЕРБ да затвърди и увеличи позициите си и на общинско ниво“, каза д-р Кирилов. „Длъжни сме на хората, които ни подкрепят, длъжни сме да оправдаваме това доверие, да продължаваме да работим и да подобряваме резултатите“, допълни още общинският координатор на ГЕРБ.

По време на работната среща младежите от ГЕРБ – Свищов планираха дейността си за предстоящите месеци и придържайки се към приоритетите на дясната формация, набелязаха бъдещите си инициативи.