Икономика

НАП продава атрактивен апартамент в широкия център на Велико Търново

На 7 юни НАП В. Търново ще проведе първи търг за продажба на атрактивно жилище на свой длъжник – земеделски производител от областта. Жилището е ново строителство и се намира на ул. „Беляковско шосе“ № 1, в комплекс „Слънчев дом“. Имотът е с обща площ  160 кв. м. и включва апартамент на четвърти етаж, с изложение юг-изток и големина 110 кв. м, мазе – 5 кв. м. и идеални части. Състои се от кухненски бокс-дневна/трапезария, две спални, 2 големи тераси с панорамна гледка, баня с тоалетна, тоалетна и входно предверие. Жилището е електрифицирано и има достъп до интернет. Предлага се без мебели. Разполага с асансьор и луксозни общи части. Имотът е в отлично състояние, има удобно местоположение, в близост има автобусна спирка, детска градина, хранителен магазин, бензиностанция, магазини за черна и бяла техника, за подови настилки, за строителни материали. Първоначалната цена на жилището е 126 500 лв.

Оглед на имота ще се извършва всеки присъствен ден от 28.05.2018 г. до 01.06.2018 г.  от  10 до 16 часа, на адреса на имота. Депозитът за участие в търга, в размер на 20 % от обявената начална продажна цена, или 25 300 лв., се внася по банков път. Повече информация на телефон 062/617 194.

Условията и правилата за провеждане на търга, заедно със списък на вещите и описанието им, както и продажната цена на имота, може да намерите на страницата на НАП на адрес: www.nap.bg , така също и на място в НАП В. Търново.

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone