Образование

Над 50 души завършиха курс по дигитален маркетинг в НВУ „Васил Левски“

Над 50 души на възраст между 20 и 64 години успешно завършиха курс по основи на дигиталния маркетинг, чийто домакин беше Националният военен университет „Васил Левски“. Събитието беше организирано в партньорство с CreateX Digital Agency, чийто изпълнителен директор Александър Иванов проведе четири интензивни лекции с практическа насоченост.

Това е четвъртото издание на обучението, което Военният университет и CreateX Digital Agency провеждат заедно. Курсът е напълно безплатен и е част от инициативата „Градим дигитален Търновград“.

„Атмосферата този път беше по-различна, защото имах удоволствието да преподавам не само на студенти, но и на управители на фирми, сервитьори, педагози и психолози, университетски преподаватели… Вдъхновяващо е да виждаш желанието за нови знания в очите на хора с толкова различен житейски и професионален опит. Домакинството на Националния военен университет за пореден път допринесе с несравнима атмосфера“, сподели Александър Иванов и допълни, че равносметката от четирите курса са стотиците желаещи да се включат във всяко следващо издание и десетките възможности за стаж и постоянна работа.

В събота предстои и конференцията „Дигитален Търновград“, която също е съвместно събитие на Военния университет и CreateX Digital Agency.

снимкa: Йордан Бъчваров