Денят

Над 200 певци и танцьори участваха в конкурса „Звезден сблъсък“

 Четвъртото издание на конкурса “Звезден сблъсък” се проведе този уикенд в Голямата зала на община Велико Търново. В първия конкурсен ден търновската публика се наслади на вокалните изпълнения на таланти от цяла България, а вечерта в 19 часа се проведе и официалният Гала концерт, на който бяха обявени лауреатите в тазгодишното издание.

Иван Едрев от трета възрастова група е носителят на Гран При Вокал 2018г. Той беше излъчен за победител с единодушно решение на журито на раздела с председател д-р Нели Маринкова и членове доц. Снежина Врангова, и вокалният педагог Георги Янков.

Конкурсната програма в раздел танцово изкуство донесе много призови места на търновските школи „Ун бесо“, Танцово студио “Динамик” и Балет “ Тиерра”- град Варна. Специална награда на журито в раздел танцово изкуство, с председател Савина Ганчева, получи хореографката Полина Кинова от Школа “Ун бесо” за хореографията на танца “Валс”, изпълнен от Стефани Такова. Форумът бе закрит от директора на конкурса Петя Василева, която се обърна за финал с благодарствени думи за подкрепата на Община Велико Търново и кметът инж. Даниел Панов.