Любопитно

Много изненади очакват посетителите на Family Days Expo в ДКС „Васил Левски” на 1 и 2 ноември

„Салонът на експертите“ е сред изненадите в тазгодишното издание на Family Days Expo в ДКС „Васил Левски” във Велико Търново на 1 и 2 ноември . Там различни специалисти ще споделят своите знания по ежедневните проблеми на родителството като кърмене, развитие на бебета и малки деца, бременност и много други. На него можете да се възползвате и от БЕЗПЛАТНА индивидуална консултация.

   Друга изненада във Family Days Expo 2019 ще е Разказвачът на приказки. Той ще бъде тук за всички родители и деца  с може би един от най – подходящите автори за най-малките – Мая Бочева. Заедно ще направят уъркшоп за родители по Приказкотерапия или как да четем и подбираме книги за малчуганите. А Мая ще представи интерактивните си книги, ще играе с родители и деца.

Family Days Expo е първото по рода си изложение в нашия град и регион, насочено към бъдещите и настоящи родители, децата, бабите и дядовците. По време на събитието ще имате възможност да се срещнете с фирми и организации, чиито продукти и услуги  ще направят вашето пътуване през бременността, майчинството и родителството по-лесни. Ще има много игри и забавления, томболи и награди.

„След изключително успешното издание на изложението през 2018 година, ние сме абсолютно вдъхновени за провеждането на тазгодишното събитие, което организираме отново в партньорство и с подкрепата на Община Велико Търново и Merian Events”, сподели Тони Калушкова – председател на фондация „ Happy Mums” във Велико Търново.