Политика

Младежкото обединение на БСП-Велико Търново обявява конкурс за есе

Младежкото обединение на БСП-Велико Търново и народният представител Валентин Ламбев организират конкурс за есе. Всички желаещи могат да разработят една от следните теми:

* 10 години България в ЕС. Равносметката.

* Председателството на ЕС. Възможностите пред България.

* Избирам България.Защо?

Есетата трябва да имат максимален обем до 4 печатни страници, а право на участие има всеки желаещи, навършил пълнолетие. Членуването в БСП не е условие за участие в конкурса. Срокът за изпращане на есетата е 22 октомври 2017 г.

Текстовете може да бъдат изпратени на имейл: bsp_vt@mail.bg; или на фейсбук-страницата на Младежко обединение на БСП-Велико Търново; или да бъдат предадени лично в Областния съвет на БСП на адрес: Велико Търново, ул. Христо Ботев 2, етаж 3, стая 305, или в приемния офис на народния представител Валентин Ламбев: Велико Търново, ул. Христо Ботев 18 А.

Жури в състав проф.Вихрен Бузов, проф,Венка Кутева, Маргарита Кемалова ще оцени подадените есета.

Имената на победителите ще бъдат обявени на 1 ноември 2017 г. по случай Деня на будителите. Голямата награда за най-доброто есе е четец за електронни книги. Класираните на второ и трето място ще получат ваучери за книги. Организаторите предвиждат връчването на наградите да стане по време на среща-разговор с авторите на отличените есета.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone