Култура Любопитно

Мария Касимова-Моасе гостува във Велико Търново с бутиков спектакъл

На 13.12.2022 /вторник/ от 18.30 часа в хотел „Премиер“, зала „Царевец“ магьосницата на словото Мария Касимова ще сподели с търновчани и гостите на града своите „Свободно падащи истории”.

„Аз ще ви разказвам истории. За хора и места, за любов, раздели и нови срещи, за странствания на духа и силата на смеха.. Ще отигравам някои моменти – все пак съм дъщеря на актьор от Сатирата, отраснала съм с духовете зад кулисите, а и имам двуседмичен студентски престой в специалността „Актьорско майсторство за куклен театър”. Други ще преразказвам, трети ще импровизирам. Ще ви разсмивам. Може пък и да ви поразплача. Това представление няма наизустен текст,. В него падането на историите наистина е свободно, защото никога не се случва по сценарий. Затова и няма как то да е едно и също – всяко ново представление си е спектакъл сам за себе си. Понякога изненадва и мен”, кани Мария Касимова и обещава, че публиката ще се забавлява, гледа, осмисля, критикува, разсъждава на глас, смее се, плаче и пее.

„Животът е твърде кратък, за да отлагаш да правиш нещата, които истински те вълнуват.” – призовава ни очарователната Мария и кани да споделим заедно декемврийската вечер.

Билети можете да намерите на касата на Туристически информационен център „Царевград Търнов“, ул.“Христо Ботев“ 5 във Велико Търново или в мрежата на eventim.bg