Любопитно

Мандала подложките – безмълвните помощници в хаоса от влияния

Поредно откритие с практично приложение направи в края на миналата година Ана Креалди, великотърновски нумеролог. Това са мандала подложките.

При мандала тениските много често изборът беше затруднен, защото човек посяга към цвета, който сам излъчва и това не му ползи допълващо подобрение, трудно беше да обяснявам, че това, което се харесва, не е най-подходящото. При мандала чашите – те са с най-съвършеното действие – пък между двете мандала мъжка и женска от един цвят – се получава взаимодействие и най-дълбоко влияние – човек сам преобръща себе си, намирайки истини, отказвайки се от страхове и т.н., но тя е за най-разумните. Подложките за чаши с нумерологично действие са лесни за избор на принципа ин и ян и ако ви харесва и ви отговаря, може да вземете от всички, които са за вас. Но не забравяйте за партньора, ако целим общото благо. За смелите експериментатори, които търсят новото, предлагам това нововъведение. Не говорим, не убеждаваме, себепроменяме се градивно”, пояснява Ана Креалди.

За мъже са подложките със светла мандала на тъмен фон: червен фон, бяла мандала, тъмно син фон – сребърна мандала, тъмно зелен фон – златна мандала. Баща: зелен кант, лилав фон, оранжева мандала.

За жени са подложките на светъл фон с тъмни фигури: бял фон с червена мандала, сребърен фон – тъмно син мандала, златен фон – тъмно зелена мандала. Майка: оранжев кант, лилав фон, зелена мандала.

За деца: лилав кант, оранжев фон, зелена мандала. Това е достатъчната мандала до 7-та год. След което може и бяло-червена преди пол.

Бяло-червените подложки подсилват половата жизненост, подходящи са за индивидуална настройка на тялото и съзнание с цел среща на подходящ партньор, бременност, подобряване на сексуалните функции, усещане за собствения пол и правилното за него поведение, самосъзнание и себеоценка, личен комфорт; импулс: разпознавам инстинктивно правилно нещата в дуалния свят.

Оранжево – зелено – лилавите подложки са в помощ на семействата и ролите, които имаме да изпълняваме едни спрямо друг като отговорности, грижа, дълг, мисия; импулс: запазвам семейството, за търпение, постоянство, натрупвам, стабилизирам.

Тъмно зелено златните подложки са за здраве, екстравертност, против бедност и болест, достатъчно пари, развитие, защита от инстинктивно неправилно поведение от рода „вървя срещу себе си“, за радост.

Тъмно-синьо-сребърните подложки са подходящи са за интровертни хора, свити или духовно изолирани, за психическа защита, дисциплина, стриктно справяне, строгост, регулярно освобождаване от негативни емоции и чужди влияния, против тъга, меланхолия.

Може да се ползват едновременно няколко вида.

От всичките ми открития подложките са най-лесни за самостоятелен избор, кое е за мен. Защо? Действат на инстинктивно ниво, където няма от кого да се крием, какво да ни обърква, защо да се лъжем. Ако сме загубили усещането за детските си възприятия и интерес към света, те се възвръщат. Тениските действат на ниво личност, социално справяне. Чашите – на ниво самосъзнание, самооценка, самовъзпитание. Всички неутрализират негативните вълни и влиянието им в нас. Безмълвни помощници в хаоса от влияния, за да остана нормален и да определям сам правилното”, заключава Ана Креалди.

Кремена Крумова – Попова