Денят

Ледената пързалка ще събира средства за Никол

Този петък и ледената пързалка във Велико Търново ще се включи в кампанията „Заедно за Никол”, като през целия ден средствата от съоръжението ще бъдат събирани в полза на Никол Георгиева, което се бори със Сарком на Юинг. „Просто искаме да помогнем, изпрахме този ден, защото през уикенда времето ще е лошо, а знаем, че операцията наближава. Нека да се обединим около каузата, призова  управителят на пързалката Павлин Костадинов.

Над 3200 лв. събра базарът, който се проведе през уикенда, но общо 300 000 лв. са необходими на малкото слънчице, за да победи болестта. Предстои предпоследна химиотерапия.

Сърдечно благодарим на всички, които се включиха и направиха това възможно. Все още, обаче ни остава доста път да извървим за да съберем необходимото за да замине Никол. А време няма. Призоваваме всеки, който има желание, да помогне с каквото може. Нека бъдем чудото на Ники. Нека бъдем нейните Ангели. Никол се бори. Нека се борим заедно с нея. Нека й покажем че всичко е възможно щом се обединим.” – призовават  самоотвержени приятелки на семейството.