Култура

Латино танците завладяват Търново

Започва седмата  поред  „UN BESO fiesta“ . За два дена жителите и гостите на града ще са потопят в магията на латино танците и музиката. Мястото на срещата е до паметник „Асеневци“.  Форумът стартира днес от 19,30 с уроците по зумба за деца. 30 минути по-късно са тези за възрастни с треньор Борислав Иванов, а от 21,00 часа малки и големи ще се развихрят в  Зумба парти.

Специални гости тази година ще са гръцката звезда с венецуелски произход Педро Сантана и  Палетро денс спот– една от най-иновативните школи в София с преподаватели Илия и Деси Илиеви.

Утре са уроците по бачата с „Un beso“ от 14,00 часа, от 15,00 Деси и Илия ще показват Лейди и Мен стайл.  Час по-късно се включва и Педро Сантана с индивидуални латино танци, а 17,00 е часът запазен за салсата. Вечерта ще продължи с шоу спектакъл с най-новите хореографии на децата от групите по латино танци и класически и модерен балет в школата по танци „Un beso“ в 20,00 часа. От 21,00  Педро Сантана ще влезе в амплоато си на певец за празничния концерт.  За финал на гала вечерта от 22,00 часа започва латино парти под звездите.

Фиестата се организира от денс център „Un beso“ с финасовата подкрепа на Община Велико Търново. Входът за всички събития в програмата на форума е свободен.