Любопитно

Конкурс за най-оригинална снимка организира Музеят на илюзиите във Велико Търново

Музеят на илюзиите във Велико Търново организира „Конкурс за най-оригинална снимка през м. Януари” – отворен за участие за всички възрасти, без ограничение. Условието е да направите най-смешните, уникални или ефектни снимки, на място в музея. Всеки може да участва с до 3 снимки, а крайният срок за изпращане е 23 януари, на имейл: photo@illusions-bg.com. Оценяването ще се проведе онлайн на Фейсбук страницата на музея https://www.facebook.com/Illusions.VT , където ще бъдат качени всички снимки на участниците. Всеки, който иска да гласува трябва да хареса страницата на Музей на илюзиите Велико Търново и снимката или снимките, за които иска да гласува. Няма максимален брой гласове, които всяка снимка може да получи, конкретен глас може да бъде подаден само от един Фейсбук профил. Крайният срок за гласуване е 30 януари. Победителите ще бъдат обявени на 31 януари и ще получат награди. Първо, второ и трето място съответно – двоен ваучер за вход в Музей на илюзиите Велико Търново, комплект за фокуси и грамота; картофен часовник и грамота; 3D пъзел и грамота.

„Това е третият конкурс, който Музеят на илюзиите във Велико Търново организира за последните две години, откакто съществува”, коментира за Общинско радио Велико Търново неговият управител – Николай Бояджиев. И още: желаещите могат да участват и със снимки, правени преди месец-два, не е задължително да са от януарско посещение на музея.

Най-оригиналните три фотоса ще бъдат изложени на партера в Музея през месец февруари. След два месеца предстои екипът му да отпразнува втори рожден ден. А изненадите и конкурсите ще продължават.

Гергана Нинова