Икономика Образование

Кариерният семинар „Pitch Boothcamp” гостува във Велико Търново

Осмото издание на кариерния обучителен семинар „Pitch Boothcamp” подготвят във Велико Търново.Форматът представлява интензивен еднодневен кариерен акселератор, който среща студенти и наскоро завършили младежи с някои от най-успешните компании.

Събитието ще се проведе на 23 ноември 2019 г.  от 08.30 до 19.00 часа в офиса на Taxback International на  бул. „Никола Габровски“ 63А . Крайният срок за регистрация на участник е 20 ноември.

Семинарът се провежда за втори път извън София. Миналата година бе дебютът на кариерния форум във Велико Търново. След успеха на двудневното събитие организаторите му решават да гостуват отново в старата столица. През 2019-а за пръв път ще бъде представен еднодневен формат на акселератора.

 

Списък на участващите компании

Снимка: Фейсбук страница на „Pitch Boothcamp“

Родина на „Pitch Boothcamp“ е Португалия. У нас е „пренесен“ от Ели, част от екипа на Youth talent network. В момента форумът се провежда в 18 държави по света.

„Характерното за събитието е, че предоставя възможност на участниците да презентират пред представители на компании т.нар. pitch  или кратко представяне и да получат обратна връзка“, обясни Диана Дворска, част от организаторите на семинара.

Подробностите чуйте в звуковия файл

 

 

 

Диана Колева