Социални дейности

И тази година Георги Симеонов облича костюма на Дядо Коледа и ще събира пари за болно дете

За 11-а поредна година Георги Симеонов, който стана известен като Дядо Коледа от Горна Оряховица, отново ще влезе в ролята на белобрадия старец. Той ще раздава подаръци на малчуганите от Велико Търново и близките населени места срещу символично заплащане от 10 лева. Събраните средства тази година ще предостави на 3,5-годишната Ани от горнооряховското с. Правда, която страда от детска церебрална парализа и съпътстващо заболяване.

Георги вече има и своите първи заявки в Горна Оряховица и с. Първомайци. Убеден е, че до края на годината те ще увеличат многократно и ще събере добра сума за болното дете. През всичките години Георги Симеонов дарява на 100% събраните средства в помощ на хора в беда или със здравословни проблеми. През 2022 година предостави сума на семейства от наводненото карловско село Богдан. Всяка година каузата му е различна.

Освен детски градини, го търсят и фирми, и частни лица. Често хората се трогват от каузата му и освен определената сума, оставят и повече пари.

Желаещите да се възползват от услугите на Георги Симеонов могат да се свържат с него на телефон 0988 318 904 или във Фейсбук профила му.