Икономика

За трета поредна година НАП В.Търново посрещна “Мениджъри за един ден”

Като социалноотговорна институция, за трета поредна година НАП В. Търново помага на амбициозни млади хора да открият призванието си, да натрупат практически опит и да създадат професионални контакти с приходната администрация в 16-тата инициатива  на „Джуниър ачийвмънт България“ – «Мениджър за един ден».

Денят е 12 октомври, мястото – В. Търново, домакин – приходната агенция в областния град. Четирима учащи, повечето от Старопрестолната гимназия по икономика в гр. В. Търново, имаха възможността да седнат на директорския стол за ден и приложат на практика придобитите в учебните заведения знания. Заместник териториалните директори, както и на трите дирекции – “Обслужване“, „Контрол“ и „Събиране“, обясниха на “мениджърите“ необходимостта и ползите от плащането на данъци и осигуровки. Независимо, че работата в приходната администрация е натоварена и отговорна, тя е необходима и важна за държавата. Служители от НАП В. Търново   споделиха своя  ценен опит и добри практики, надявайки се да помогнат на младите хора в избора им на място за професионална реализация.

По традиция, в края на работния ден бъдещите икономисти получиха сертификати и цветя за участието си в инициативата.

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone