Политика

За мандат и развитие на региона ще работи екипът на „Изправи се! Мутри вън!“

„Велико Търново ми е на сърце, затова преценихме, че аз ще водя листата на „Изправи се! Мутри вън!“. Свързват ме много неща с града. Работил съм тук, имам много приятели. Амбициите ни са да вкараме мандат от Великотърновска област  и да се опитаме да бъдем достатъчно полезни, за да може всеки един депутат, да бъде лоби на интересите на хората тук”. Това обяви във Велико Търново Арман Бабикян. Днес, той и някои членове от листата внесоха в Районната избирателна комисия имената на кандидатите за народни представители на коалицията за участие в Парламентарните избори на 11-ти юли.

Съставът на лисата е впечатляващ, според Бабикян. Има двама икономисти, доцент. Той много се надявам, че екипът ще работи активно за развитието всички селища в региона.

„Надявам се, че ще имаме по-голямо представителство в 46-тия парламент. Надявам се на повече разум. Защото повече разум, означава повече компромис. Възможно е да бъде постигнат, ако работим по три, четири, пет приоритетни цели. Трябва да постигнем компромис на базата, на който да има дори правителство на малцинството. Събаряме стени, но иде време, да издигаме и градим. Това изисква позитивна енергия. Режимът си отива, макар и трудно, но това, което хората очакват е да започнат да живеят по-добре и справедливо, не само да слушат лозунгите ни и бръщолевенето ни”, посочи Бабикян.

Относно Списъка Магнитски, той поясни, че това, което се случва със служебното правителство сега, лицата от протестите го говорят от повече от една година.

„А ето сега излиза на бял свят. Ако си спомняте, тогава имаше остра реакция, че американският посланик подкрепи протестите. Докладът на Държавния департамент имаше остри реакции. Двама сенатори от Комисията по външна политика също не се изказаха ласкаво за нас. Сега със Списъка това е четвърти удар, не предупреждение”, допълни водачът на листата на „Изправи се! Мутри вън!”.

Ето и листата на партията за предстоящите Парламентарни избори на 11 юли:

1. Арман Бабикян

2. Цветомир Енев

3. Виолета Блажева

4. Силвия Кирилова

5. Пламен Христов

6. Адем Шабан

7. Васил Трифонов

8. Мирослав Паничаров

9. Александър Върбанов

10. Мария Стоянова

11. Нина Петрова – Дянкова

12. Петя Иванова

13. Маргарита Косева

14. Антон Семерджиев