Политика

За втора поредна година младежите от БСП организират благотворителен базар за деца по случай 1 юни

За втора поредна година младежите от БСП организират благотворителен базар за майки и деца на възраст от 2 до 15 години по случай празника на детето 1 юни. Инициативата се превърна в традиция, тъй като такъв базар имаше освен за празника на детето през 2016 година, така и по случай първия учебен ден. Младите социалисти отново събират дарения – дрехи, играчки, книжки и други пособия за децата, сред които в деня на базара всяка майка ще може да вземе нужните за нейното дете предмети и дрехи.

Младежкото обединение се обръща с призив към великотърновци да подкрепят отново кампанията като донесат своите дрешки, играчки и книжки, от които не се нуждаят вече техните пораснали деца, за да ги получат младите майки и децата им в нужда. Събирането на даренията  започва в снек-бар „Фреш“, в парк „Марно поле“ всеки ден между 10 и 30 май.

На 1 юни /четвърък/ 2017г. от 10:30 – 14:30 часа в снек-бар „Фреш“, в парк „Марно поле“, ще се проведе базара.

„Огромни благодарности към всички хора, които ни подкрепиха в тази благородна инициатива предишните два пъти! Надяваме се, че сме успели да зарадваме много деца и техните родители, както с подаръци за празника на детето, така и с ученически пособия, с които да посрещнат първия звънец. Добрите каузи трябва да се превръщат в традиции! Вярваме, че и този път великотърновци ще покажат своята солидарност и социална ангажираност със своите дарения.“, сподели Валерия Дончева, председател на МО на БСП-Велико Търново по повод на предстоящата инициатива.