Денят Икономика

Защо и изработка на сайт, и SEO оптимизация са все важни елементи за вашия бизнес успех?

Дигитализацията на бизнеса е в ход. Пандемията, новите технологии и изобщо начинът ни на живот днес преобърнаха корпоративните представи за уседналост, постоянна локация и целенасочено еднопосочно действие единствено и само в реална физическа среда. Истината е една и тя е, че виртуалната среда взема превес и вече голям процес от осъществените търговски сделки са тук и сега. В интернет.

Ето защо преминаването към онлайн пространството е не просто препоръчително, а задължително за съвременния бизнес. Без значение в коя категория, ниша и част от икономиката спада вашата компания, ако тя няма своето заслужено и добре позиционирано място в интернет, за съжаление е обречена на неуспех. А като гаранти за бизнес успеха неименуемо в онлайн среда действат услугите за изработка на сайт и SEO оптимизацията. Нека разясним по-ясно защо те са толкова важни.

Изработката на сайт и последващата му SEO оптимизация ви правят видими

Те ви превръщат от никому непозната компания в откриваема за вашите потенциални клиенти. Ако двете услуги са изпълнени еднакво качествено, но и паралелно, защото зависят една от друга, можете да бъдете сигурни, че не просто ще ви познават, но и ще ви търсят. Онлайн присъствието не е самоцелно. То се осъществява с директен адресат. Този адреса е клиентът, който би имал нужда от вашите услуги и продукти и този, който на практика в момента търси вас и вашите конкуренти в интернет.

Наличие на корпоративен сайт и перфектна SEO оптимизация за него премахва ограниченията

В свят, движен от здравни мерки, локдауни и ограничения в рамките на една календарна година бизнесът се сблъсква с десетки предизвикателства. Те се основават на невъзможност или определен лимит на контакт между доставчици, инвеститори, партньори и дори търговец-краен клиент. В интернет за щастие, нещата се случват без ограничителни мерки. Ето защо дистанционните продажби вземат връх в търговията, а голяма част от бизнесите успешно преминават към нови, иновативни решения за комуникация, презентация на своето портфолио и преговори между компаниите.

SEO оптимизация + изработка на сайт е инвестиция, която спестява разходи

Много фирми отлагат момента да платят за изработка на сайт и последваща за него SEO оптимизация от чисто финансови притеснения. Във времена на криза подобни разходи за някои компании са излишни и нерентабилни. Всъщност, те са в голяма грешка. Истината е, че излизането на пазара и дигитализирането както на услугите, така и на управлението на една компания спестяват от текущите ви разходи. Става въпрос за огромен изходящ от фирмата ви поток под формата на плащания за клиентска поддръжка, допълнителен човешки ресурс за бизнес операциите ви, а дори и за загуба на средства от онлайн потребителите. Имайте на предвид, че съществува немалък процент от вашите потенциални клиенти, които напълно са преминали от стандартно физическо към интернет пазаруване.

Платена публикация