Денят Икономика

Заради авария абонати на „Топлофикация-ВТ“ са без топлоподаване

„Топлофикация-ВТ“ АД уведомява своите клиенти, че заради възникнали аварии по топлопреносната мрежа има проблем с топлоподаването в отделни райони на града и най-вече в квартал „Бузлуджа“. Сред засегнатите са ул. „Христо Донев”, ул. „Деню Чоканов”, ул. „Георги Живков”, ул. „Борис Богданов”, ул. „Иван Сарафов”, ул. „Иларион Драгостинов”, ул. „Георги

Измирлиев”, ул. „Филип Симидов”, ул. „Георги Бенковски”, ЦСУ – ДСХ „Венета Ботева“, СУ „Вела Благоева“ и СУ „Георги Раковски“.

„От 14 ноември не можем да възстановим топлоподаването към потребителите в този квартал заради теч по първа и втора магистрали, които минават през жилищния комплекс. Това възпрепятства напълването на трасето“, обясниха от ръководството на ТЕЦ-а.

От дружеството уверяват потребителите, че екипите работят усилено за отстраняване на повредата и в най-скоро време топлоподаването ще бъде възстановено. Допълнително ще бъде оповестена датата, на която ще бъде пуснато парното отопление.

По разпореждане на инж.Александър Димитров, директор на „Топлофикация-ВТ“ АД на засегнатите абонати ще бъде изплатена неустойка за периода на недоставена топлинна енергия през ноември.

Ръководството на „Топлофикация-ВТ“ АД поднася своите извинения на потърпевшите абонати за причинените неудобства.

Платена публикация