Спорт

„Етър” с призив към феновете за предстоящия мач с „Ботев” (Пд)

Призив към великотърновските привърженици на футбола отправиха от „Етър” за предстоящия важен мач срещу „Ботев” (Пловдив). Двата тима излизат един срещу друг в 16-ия кръг на Първа лига, като мачът е в неделя, 25 ноември, от 12:30 ч. на стадион „Ивайло”.

Етърци играят много силно напоследък и записаха ред чудесни победи, последната от която при гостуването в Стара Загора на „Верея” с 1:0 преди паузата в шампионата. Първенството се подновява за „болярите” с мач срещу силния тим на „Ботев” (Пловдив), който заема петото място с актив от 26 точки. Двата отбора са правили винаги интересни и оспорвани мачове, което гарантира поредните емоции в предстоящата битка.

„Етър” винаги е разчитал на своя 12-и играч – публиката, която е доказала силата на своята подкрепа в мачовете ни. Надяваме се да бъде така и в неделя в предстоящия интригуващ мач с „Ботев” (Пд)! Отборът играе добре, важно е Красимир Балъков и момчетата да усещат вашата подкрепа. Прогнозите за неделя са за оправяне на времето и се надяваме на всички предпоставки за поредния футболен спектакъл. Бъдете отново на своето място на стадион „Ивайло”, разчитаме на вашата помощ, за да продължаваме заедно напред”, заявиха от ръководството на „Етър”.

Билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба в събота, като касата пред стадиона ще бъде отворена през целия ден от 9 до 17 ч., съобщи административният директор Страцимир Тинчев. В неделя тя ще работи от 8:30 ч., а от 11 ч. ще бъдат отворени всички каси, включително и от южната страна за феновете на „Ботев”. Цената на билетите остава 8 лв. за възрастни и 4 лв. за ученици, студенти и пенсионери. От клуба призоваха паркингът пред стадион „Ивайло” да бъде осовбоден от автомобили в неделния ден. Входовете за мача ще бъдат отворени от 11 ч. на 25 ноември.

Подкрепете „виолетовите”!

Един за всички, всички за „Етър”!