Спорт

„Етър“ с призив за масова подкрепа към феновете си

Призив за масова подкрепа отправиха от „Етър“ към привържениците на великотърновския тим за предстоящия мач срещу „Берое“. „Виолетовите“ с две поредни победи в гостуванията си на „Септември“ и „Дунав“ се придвижиха в средата на класирането на Първа лига и ще отстояват позициите си в мач срещу силния тим на „Берое“. Гостите в осемте си мача досега имат само една загуба.

„Призоваваме всички привърженици на „Етър“ да дойдат на стадион „Ивайло“ и да подкрепят играчите в предстоящия важен двубой! С играта си в последните срещи нашият тим показва, че се движи в правилната посока, играе атрактивен и резултатен футбол и трудът започна да дава своите плодове. Въпреки тежките битки, отборът не излиза като обречен, а с амбиции за победа във всеки един мач.

На стадион „Ивайло“ вашата подкрепа винаги е била от огромно значение за футболистите, но колкото по-пълни са трибуните, толкова по-голям е стимулът за тях и толкова по-запомняща се е празничната атмосфера на „Митичния“.

Бъдете с нас отново, поканете на стадион „Ивайло“ и вашите близки и приятели, вашите семейства. Подкрепяйте ни, а футболистите ще дадат всичко от себе си за достойно представяне с виолетовия екип. Един за всички, всички за „Етър“!

Двубоят между „Етър“ и „Берое“ е на 21 септември (петък) от 17:30 ч. на стадион „Ивайло“.