Спорт

„Етър“ излиза за победа срещу „ЦСКА-София“

„Етър” е амбициран да вземе трите точки в утрешната среща с тима на „ЦСКА-София”. Това заяви старши треньорът Росен Кирилов по време на пресконференция, която се проведе по-рано днес.

„Сигурен съм, че ще ги затрудним максимално, ще направим всичко възможно да играем успешно и да вземем трите точки. Последния месец и половина тренирахме с група от 13-14 играчи. Повечето са възстановени и сме почти напълно комплектовани.” – допълни Кирилов. Мачът на стадион „Ивайло” в старата столица е с начален час 18:30.

Ивайло Стоянов ще ръководи двубоя между отборите на „Етър“ и ЦСКА-София. Негови помощници са Мирослав Иванов и Димитър Стоилов, четвърти съдия е Георги Димитров, а съдийски наблюдател – Кольо Данев.

Взети са мерки за безопасното провеждане на срещата. Улиците около стадиона ще бъдат затворени от 12:00 в деня на мача. За феновете на столичния тим ще бъде обособен паркинг в участък от улица „Филип Тотю”, а местните привърженици ще могат да паркират автомобили на площта, западно от спортното съоражение.

Билетите вече са в продажба, като днес до 18:00 ще работи касата от северната страна на „Ивайло”. Утре касата е с работно време от 9 ч. до края на мача. От 16:00 ч. ще отвори и другата каса от северната страна на комплекса. Билети ще се продават също и в бъдещия фен-магазин, който се намира срещу северния вход на стадиона. В него преди срещата има подготвена и изненада от клуба – феновете ще имат възможност да се срещнат с все още възстановяващия се нападател Иван Петков. За гостите в 12:00 отваря каса на южния вход, а в 16:00 ще заработи и второ гише.

 

Ивайло Илиев