Спорт

Етър е с нов спонсор, логото му ще стои на екипите на футболистите

HMI (Hygiene Medical Industry Co., Ltd.) става един от основните спонсори на „Етър”, след като двете страни подписаха договор за партньорство. Новият спомоществовател на „Етър” бе представен днес от председателя на УС на „Етър” Деян Куздов и члена на клубната управа Любомир Филипов.

„Искам да изкажа своята благодарност за партньорството, което започваме. Дадохме заявка, че ще търсим подкрепа от местния бизнес. Една от най-големите местни компании даде своето съгласие да си партнираме. Благодаря на г-н Евгени Костадинов и на г-н Виктор Азманов. Те вече са част от нашия клуб”, заяви Деян Куздов и връчи фланелка с № 1 на Евгени Костадинов. Такава ще получи и Виктор Азманов, който не успя да присъства на пресконференцията. Двамата получиха и вип клубни карти на „Етър”.

„Благодаря на ХМИ, че се отзоваха и ще ни помагат. Договорът ни е до края на първенството, а когато „Етър” остане в Първа лига, ще преподпишем нов с още по-добри параметри”, заяви Любомир Марков.

„Ситуацията в страната е тежка, искам да уверя всички, че вирусът съществува и не вярвайте на тези, които горят маски. Ние всички трябва да сме заедно. Нека всички фирми от В. Търново да участваме заедно и помогнем на футбола. Ние помагаме и на ХК „Етър-64”, но сега ще помагаме и на футболния „Етър”. Нашите деца трябва да спортуват, а батковците трябва да им дават пример. Самият аз също съм бил юноша на „Етър“. Клубът сега не е добре, но ако се обединим, ще му помогнем. Вярвам на новото ръководство и играчите, че ще излезем от тази криза. Новият треньор е млад и перспективен, знае какво прави. Кметът Даниел Панов също помага. Заедно, заедно и само заедно. Очаквам да тръгнем към победи”, заяви Евгени Костадинов.

Занапред на официалните екипи на „Етър“ за мачовете на гърба над номера и на двата ръкава ще стои логото на HMI.