Култура Любопитно

Екзотична виетнамска красавица се снима в новия клип на търновския музикант Савов

Екзотичната красавица Кристина Нгуен е главната героиня в новото видео на популярния великотърновски изпълнител Петко Савов. Клипът е към последния му сингъл „Ти не разбра“.

Младата и изключително чаровна девойка е с виетнамски произход и е професионален модел със сериозен опит зад гърба си. Напоследък Кристина се появява във видео продукции на родни музикални лейбъли и популярни български изпълнители. Името на сексапилната красавица нашумя най-вече покрай участието й в последното видео на един от новите изпълнители от лейбъла на Графа – рапърът Искрата.

„Избрах Кристина защото има наистина рядка естествена красота. Освен идеалните си мерки, тя има изключително запомнящо се лице и грабва хората от първия миг, в който я видят. До момента не бях използвал професионален модел в работата си, но пък винаги съм залагал на естественото в хората и на това, което ме е впечатлявало от пръв поглед. Сигурен съм, че Кристина веднага ще се хареса на  зрителите, а защо не и да привлече огромен интерес към песента. Вижте какво направи красавицата от клипа на „Despacito“… Говори се, че успехът на парчето се дължи до голяма степен именно на момичето снимано във видеото“, коментира Савов.

Снимките вече са започнали, а видеото вероятно ще е факт още до края на годината, обясни музикантът.

Песента „Ти не разбра“ е четвъртият пореден самостоятелен сингъл на Савов, а неговата радио премиера се състоя в деня на музиката 1-ви октомври. Песента отново е по музика и текст на Савов, а работата по видеото е поверена на екип от професионалисти, начело с оператора Валентин Русанов и режисьора Емил Йорданов.