Любопитно

Дядо Коледовци на мотори в поредна благотворителна акция

Поредна благотворителна Мото Коледа се организира във Велико Търново. Акцията ще се състои на 25 декември, а сборният пункт е в 9.30 часа на бензиностанция „Петрол” на бул. „България”41 Б в града. Да се посетят всички социални домове за деца, лишени от родителски грижи в града, е цел на инициативата.

В нея може да се включи всеки, а изискванията са ентусиастите да носят костюм на Дядо Коледа, да са добре облечени, да имат смелост да карат мотоциклет в студените дни и да не се правят демонстрации. Децата от социалните институции ще бъдат зарадвани с лакомства и напитки, които са осигурени от Община Велико Търново.

Мотористи от цялата страна се очаква да пристигнат за събитието. Те ще се спрат пред сградата на Община Велико Търново около 13 часа на 25 декември, когато желаещите могат да се снимат с атрактивните мото Дядо-коледовци.

Мото-дядо Коледа е една прекрасна инициатива на местни мотористи, която има за цял да разведри натовареното ежедневие и същевременно да зарадва малчуганите от Центровете за деца, лишени от родителски грижи в старата столица, именно в един от най-хубавите празници през годината – Коледа