Денят

Добрата новина : вече са събрани над 160 000 лв. за лечението на Никол

„С радост ви съобщаваме, че събраната сума по сметката на Ники е малко над 160 000 лв. Имаме още толкова до събиране на цялата сума. Никол вече си е у дома след втората химиотерапия. Чувства се добре. Семейството все още не е получило офертата от Франция.
Хайде, мили хора. Дълъг път ни чака до събиране на цялата сума.” – това съобщиха близки на слънчевото великотърновско момиче Никол Георгиева, което се бори със Сарком на Юинг и всяка минута е ценна за него. За лечението на Ники са нужни 165 000 евро – такава е офертата от турска клиника, сега семейството чака оферта и от Франция. Междувременно детето прави химиотерапия в София и по стечение на обстоятелства е в ръцете на медици, родом от Велико Търново.

Само за дни Старата столица се обедини като един и ученици, музиканти спортисти и дори невръстни деца организираха безброй инициативи в помощ на семейството на болното момиче. Във фейсбук тече непрестанно благотворителен базар, а дарителници има в почти всеки търговски обект в града и близките селища. От събота дарителница има и в българската механа в Мейдстон, Великобритания!

Ако и вие искате да го подкрепите благотворителната кампания за Никол, може да го направите по банков път или чрез PayPal.

 

IBAN: BG46 UNCR 7000 1523 0967 34 BIC(SWIFT) код на Уникредит Булбанк: UNCRBGSF

Никол Йорданова Георгиева