Икономика

„Дигитален гараж” на „Google” с безплатни обучения и във Велико Търново

Програмата „Дигитален гараж” на „Google” и „SoftUni Digital”  за  безплатни онлайн и офлайн обучения ще бъде представена и във Велико Търново, съобщиха организаторите. Графикът на турнето включва повече от 37 града в България, а в старата столица лекциите се водят с подкрепата на Стопанския факултет на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”. Дигиталните консултанти ще посетят града ни в периода 2-6 и 16-20 юли.  Те ще проведат семинари и индивидуални консултации напълно безплатно. 12 специално обучени консултанти са лекторите, които провеждат обученията в страната ни.

Две от обученията ще се състоят в зала 2 на Стопанския факултет на ВТУ на 5 и на 19 юли, от 17:30 до 19 часа. Лекторите ще се фокусират върху възможностите, които ни предоставя дигиталният свят и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и хора, които имат желанието да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

Целта на „Google” е да обучи 15 хиляди души от малки и средно предприятия до края на годината. Проектът им стартира през месец май и ще продължи до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта . Можете да се запишете и за индивидуална консултация тук. Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж.