Любопитно

Деня на Младежта отбеляза ученическият парламент

Три акции по случай  Международния ден на младежта организираха от Градски ученически парламент. Първо по рода си Неон парти се проведе в местен пиано – бар. Обособени кътове за рисуване с неонови бои посрещаха гостите на събитието, а организиторите бяха подготвили светещи гривни за всички.

Превърналата се в традиционна водна битка пред ХГ„Борис Денев“, помогна на всички желаещи да се разхладят в летните жеги със специално напълнени балони с вода.

Кулминацията на честванията бе грандиозен концерт под наслов „Вечер на младите таланти“ организиран съвместно с Вокално студио за любители „ЦеЛи“ и неговият ръководител Цветин Кръстев. В концерта взеха участие много таланти от града и страната. Бени Калчева, Дара Пелтекова, Ивета Петрова, Анна Христова, Ивана Евтимова, Цветин Кръстев и Деница Дончева плениха всички с изпълненията си. Гала Ботева и Симона Захариева омаяха всички с дуетните си песни, а вечерта завърши с  невероятното изпълнение на Гергана Стоянова и Илиян Калинов. Организаторите се зарекоха, че ще повторят концерта отново на пролет, защото младите таланти трябва да се подкрепят.