Полиция

Двама пияни и един надрусан зад волана за денонощие в областта

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на Пътна полиция. Тази нощ в 02,00 ч. на ул. «Васил Левски» в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Ауди», управляван от 28-годишен мъж от с. Добри дял. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на кокаин. Той е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Двама водачи, употребили алкохол са установени в с. Първомайци и Свищов. Снощи в 23,20 ч. в с. Първомайци е извършена проверка на лек автомобил «Форд Ескорт», управляван от 44-годишен мъж от същото село. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,48 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа. Малко по-късно същата нощ свищовски полицаи спрели за проверка лек автомобил «Мазда», управляван от 60-годишен мъж от Свищов. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,87 промила. Водачът е дал кръвна проба за химичен анализ. По двата случая са образувани бързи производства. 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone