Полиция

Двама в ареста през уикенда за нападение над полицаи

Бързо производство за хулиганство е започнато в полицейското управление във В. Търново срещу 33-годишен мъж от областния град. В петък в 22,40 ч. на тел. 112 е получен сигнал за нарушаване на обществения ред в заведение в центъра на В. Търново.  На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил И. Г., известен на полицията и осъждан. След отправени към него многократни полицейски разпореждания да напусне заведението той отправил обидни думи и нанесъл удари на полицейските служители. Задържан е за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Бързо производство за нанасяне на лека телесна повреда на полицейски служител е започнато и в РУ – Стражица. То е срещу 42-годишния Н. Н. от с. Владислав. В събота вечерта пред заведение в Стражица е изпратен полицейски екип по сигнал за възникнал скандал. Дошлите на мястото полицейски служители са установили Н. Н., който при изясняване на случая е ударил в областта на лицето единия от униформените. Той е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Известен е на полицията.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone