Община

Въвеждат временна организация на движението на 28 и 29 юли във Велико Търново

Във връзка с провеждане на тържествен ритуал по присвояване на първо офицерско звание и връчването на дипломите на курсантите и свидетелствата на кадетите  от 145-и випуск „Васил Левски“ на Националния военен университет „Васил Левски“ се въвежда временна организация на движението във Велико Търново на 28 юли /петък/, като се  затваря  за движение на пътни превозни средства улица „Васил Левски” в участъка от Студентския стол до сградата на Община Велико Търново за времето  от  05:45 часа до 06:30 часа или до приключване на репетицията.

На 29 юли /събота/  се ограничава движението на пътни превозни средства по маршрут: КПП-ЮГ на НВУ „Васил Левски“, бул. „България“, ул. „Васил Левски” до МДТ „Константин Кисимов“  за времето  от 17:00 часа до 18:00 часа или до приключване на шествието.

Същия ден се ограничава движението  на пътни превозни средства по северното платно на бул. „България”, като се разрешава престой и паркиране в участъка от бензиностанция „Петрол“ до светофара за магазин „Метро“     от 16:00 часа до приключване на събитието.

На 29 юли от 17,30 до 19,30 часа затворена   за движение на пътни превозни средства ще бъде  и улица „Васил Левски” в участъка от Студентския стол до сградата на Община Велико Търново.

Освобождаване от паркирали пътни превозни средства на улица „Васил Левски” от 15:00 часа до 20:00 часа или до приключване на събитието.