Любопитно

Връзка с геймър – мисията възможна

Съвети и инструкции за хармонични отношения

Връзката с геймър не е никак лесна работа. Съгласни сме, че е ужасно в самото начало на връзката половинката Ви да стои часове наред пред монитора, чувствате се пренебрегнати и не виждате как може да имате общо бъдеще. Всичко това обаче, си има своята положителна страна. Ето кои са ползите от видео игрите:

Видео игрите изграждат стратегическо мислене за справяне с трудните ситуации, които съпътстват реалния живот;

Геймърът винаги мисли една крачка напред;

Феновете на видео игри са креативни, а въображението им не познава граници;

Геймърите са предприемчиви, тъй като  игрите са ги научили да откриват начини да търгуват с пари и различни предмети, продават акаунти и печелят играейки.

Какво да направите, за да имате хармонична връзка с един геймър?

Проявете интерес към това, което прави

Опитайте да разберете поне отчасти какво точно прави Вашата половинка. Преди всичко е важно да знаете какви игри харесва – RPG-та, стратегии, автомобилни състезания, куестове, шутъри и др. Да, добре е да се поинтересувате и от значението на тези термини, защото вероятно нищо не Ви говорят.

Играйте с партньора си

При такова разнообразие от видео игри е просто невъзможно да няма някоя, която да допадне и на Вас. Бъдете сигурни, че ако играете заедно, ще успеете да се сближите, а и ще направите партньора си много щастлив.

Правете му виртуални подаръци

По-голямата част от конзолите или виртуални игри имат свои онлайн магазини, където се продават използващите се в конкретната игра предмети. Може да му направите една нетипична изненада, купувайки му няколко кредита, с които да си избере необходимите за играта вещи. Ако пък сте наясно със самата игра, може смело да му купите конкретен предмет. Гарантираме Ви, че ще се побърка от кеф.

Купете му реален подарък

Винаги е добра идея да му подарите нещо истинско, което може да използва в игрите – нов джойстик, PS4 стойка, слушалки, контролери, камера и т.н. Може да сте сигурни, че ще го направите най-щастливия човек на света.