Политика

„БСП за България“ закри кампанията си с вяра за победа на № 1 в местния вот на 29 октомври

„БСП за България“ във Велико Търново закри предизборната си кампания в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“ с оптимизъм и вяра за победа в местния вот на 29 октомври.

„Когато започнахме кампанията, социологията сякаш прескачаше БСП и нашия кандидат за кмет, а сега не смее да излезе с официалните си данни, защото може би статуквото ще бъде разбито. В началото онези, които се опитваха  да ни накарат да повярваме, че не можем да стигнем до балотаж, че не можем изобщо да  сме в сметките –  вече са доста разколебани, защото ние проведохме силна кампания с изключително много срещи и не само лице в лице, а с огромни групи от хора, които ни посрещаха в населените места, с хора, които искат  промяната на справедливостта“, каза водачът на листата Михаил Михалев.

Хората искат нов кмет и ново управление на Община Велико Търново, заяви кандидатът за общински кмет Ирена Стасинопулу. „В програмата си „БСП за България“ предлага точно това.  Ние сме единствената алтернатива на статуквото и колкото и нашите политически опоненти да искат да обясняват, че няма такава алтернатива – защото те са двете страни на една и съща монета и са с взаимни обвързаности помежду си – аз мисля, че има алтернатива и това сме ние“, подчерта Стасинопулу. По нейни думи големите промени не стават за ден,  година и дори за цял мандат, но  задължително започват с изграждането на нова визия за нов модел на управление. „И ключът за това е отговорът на въпроса какво искаме от общинската власт? А ние искаме не тя да защитава тесни интереси, нито да защитава интересите на определени икономически кръгове. Ние искаме тя да защитава интересите на гражданите. Мисля, че „БСП за България“ сме единствената алтернатива и пожелавам на всички победа! Нека да излезем на 29 октомври и да гласуваме, да направим правилния избор с № 1 в трите бюлетини“, призова Ирена Стасинопулу.

29 октомври да не бъде краят на кампанията, а началото на голямата изненада, която ще се случи във Велико Търново, пожела зам.-председателят на БСП Кристиан Вигенин. „Щастлив съм от това, което видях в кампанията, а още по-щастлив  ще бъда на 29 октомври, когато Велико Търново ще има за кмет, жена адвокат Ирена Стасинопулу“, каза Вигенин.

 

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление