Денят

Благотворителен бал организира Градският ученически парламент във Велико Търново

Благотворителен бал организират на 14 март от 19 ч в зала „Царевец“ на местен хотел младежите от Градския ученически парламент във Велико Търново с подкрепата на Общината. Тази година каузата е осигуряване на  апаратура за Дома за медико-социални грижи за деца в Дебелец. Той има 65-годишна история. В последните 20 години успешно функционира, изграден и оборудван само чрез дарения, единствен по рода си за област Велико Търново. Дневния център за деца с проблеми в развитието, отглеждани в семейна среда, е за деца от 0 до 7-годишна възраст.

Специални гост – изпълнители на събитието са Лора Караджова и Мартина Иванова, била част от групата Ice Cream. На бала ще се изявят и местните изпълнители Гергана Стоянова и Илиян Калинов, а танцов клуб „Боляри“ ще зареди публиката с българско настроение.

Младежите от Градския ученически парламент във Велико Търново организират благотворителен бал за трета поредна година. Поканите за събитието са на стойност 20 лв и могат да бъдат закупени от председателя  Савина Иванова. Телефон за контакт 0884 954 633.