Спорт

Балъков: Следим състоянието на Пехливанов и Почански

Това сподели пред журналисти главният мениджър на ФК „Етър” Красимир Балъков. Двамата футболисти тренираха на облекчен режим, по време на подгутовката за полусезона, която се проведе в Анталия. „В последните няколко дни лекарят работи с тях, за да може да преодолеят мускулния дискомфорт, надявам се днес и двамата да вземат участие в тренировката”, уточни Балъков. Най-късно утре ръководството на тима ще реши дали Яни Пехливанов и Ерик Почански ще могат да влязат в групата и съответно – да излязат на мача срещу „Септември”, тази събота.

„Иван Петков, не знам как е бил преди това, но за моя радост той издържа цялата подготовка без проблеми и без болести. Мисля, че той в момента е отлично подготвен. Това, което той може и което на нас ни се иска е – когато играе да си вкарва головете, както го направи на приятелския мач срещу „Литекс”, където влезе през второто полувреме. Той и през първия сезон е показвал, че където е топката –  там е и той, когато е влизал на мястото на Бадара. Разчитаме на него. Той е голаджия, който в един определен момент е много важен играч за нас”, поясни още Балъков.

За щастие ръката на Петков не е счупена, а натъртена и възпалена. Според главния мениджър на отбора това няма да бъде проблем в мача срещу „Септември”.

Снимка: ФК Етър