Здравеопазване Спорт

Антъни Иванов призова за набиране на средства за лечението на Ани Паздеркова

Българската надежда в плуването Антъни Иванов се включи в благотворителна кампания за набирането на средства за лечението на малката Ани. Момиченцето е дъщеря на един от великотърновските треньори по плуване Панайот Паздерков.

„Като човек, който е отгледан в семейство, което винаги е давало всичко за него, винаги му е помагало и винаги е било зад него е време да застана зад семейството на един човек, който ме е гледал на басейните от 9-годишен и винаги ми е помагал, ако съм имал нужда. Помагал ми е да тренирам, помагал ми е да споделям и винаги ще го защитя и ще кажа добра дума за него. Това е неговата дъщеря Ани, която има нужда от пари за лечение, които нямат възможност да бъдат дадени от семейството, приятелите и т.н.

Обръщам се към всички, които гледат, четат или каквото и да е това съобщение. Моля ви, моля ви помогнете на човек в нужда. В момента са нужни 60 000 лева за лечението на малката принцеса. Бъдете добри, помогнете. Няма по-хубаво от това да помагаш, да обичаш и да бъдеш обичан.“ – призовава Антъни Иванов.

Дарителската сметка :

IBAN: BG02UBBS80021067319740 при Банка ОББ – Титуляр Анна Панайотова Паздеркова