Политика

Ангел Джамбазки: Борбата за отечеството е борба всеки ден

„Борбата за отечеството е борба всеки ден. Това е борба, която всеки един от нас трябва да води, независимо от своята обществена, лична или друга позиция. Ние, българите, имаме само едно отечество. Нямаме резервно. Нямаме друга родина и нямаме никакво намерение да ходим никъде другаде. Без значение в какъв съюз сме, без значение къде сме, ние трябва да знаем винаги, че България е над всичко. Само и единствено България е над всичко. Това трябва да браним. Това трябва да пазим! Това е нашето задължение и нашата задача.»

С тези думи Ангел Джамбазки се обърна към стотиците великотърновци, по време на подкрепения от него и ВМРО концерт на Илия Луков и ТФ „Мездра” във Велико Търново.

Джамбазки призова великотърновци да упражнят правото си на глас на предстоящите евроизбори, защото само по този начин ще имат основание да търсят сметка и отговорност от този, когото са избрали:

„Крайно време е всички избрани да разберат, че вие сте началниците, а ние сме служителите. Не обратното! Предстоят ни времена, в които трябва да взимаме решения – за нелегалната миграция, за радикалното нашествие и подмяната на генетичния фонд, генетичния състав на европейските държави, в т.ч. и на България. Това са решения, които ние трябва да взимаме. От нас зависи, защото нас засягат най-много”.