Спорт

Александър Дюлгеров е второто ново попълнение в „Етър“

Ясно е кой ще бъде второто ново име в селекцията на виолетовия тим за третия пореден сезон, в който болярите продължават да се представят успешно в елитната лига. Александър Дюлгеров, когото запалянковците познават като бранител в състава на столичния ЦСКА днес подписа своя двегодишен договор с „Етър”.

Той е роден на 19 април 1990 г. в Благоевград, висок 184 см и тежи 73 кг. Играе като десен бек и централен защитник. Любопитно е, че първото му попадение в елита е срещу „Етър“ сезон 2012/2013. Новото попълнение още днес се включва в подготвителния лагер в Елена. Очаква се да излезе на терена в следващата контрола.

„Етър” винаги ми е бил от симпатичните отбори, които практикуват хубав футбол, има верни фенове, което ме радва. Надявам се с „Етър“ да надградим миналия сезон, който беше доста успешен. Стигнаха до бараж за Лига Европа, който загубиха, но според мен играха доста добре, особено първото полувреме. Така че щом трябва да надграждаме, защо пък не Лига Европа?“, коментира за пресслужбата на отбора Дюлгеров.

Снимка: etarvt.bg